Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Dudásné Kass Mária @ 2016. június 28. - 17:47 :: 19145 megtekintés :: Bethlen (Általános), Bethlen (Gimnázium), Általános információk

Tisztelt Szülők!

A 2016/2017-es tanévre a diákok tankönyveiket az első tanítási héten vehetik át az iskolában. A gyerekek a tankönyvcsomaggal együtt kapják meg a számlát, az átadás-átvételi nyilatkozatot és a fizetendő csekket is.

Információ fizetős diákok részére:
- befizetési időszak: 2016. augusztus 3. – szeptember 15. között (fizetési határidő: 2016. szeptember 15.)
- befizetés módjai: készpénzben, bankkártyával vagy iskolakezdési utalvánnyal a Magyar Postánál, banki átutalással, bankkártyával online a szülői felületen keresztül.
https://szuloifelulet.kello.hu/Home/Login - ezen a felületen ellenőrizhetik az adatokat, a rendelést, és tölthetik le a számlákat.
(A tavalyi évhez hasonlóan személyesen készpénzzel, iskolakezdési utalvánnyal, illetve bankkártyával a kijelölt postahivatalokban, valamint készpénzzel és bankkártyával az összes postahivatalban fizethetnek. A posta által elfogadott utalványokat a http://kello.hu/ oldalon ellenőrizhetik.
Idén megszűnik a készpénzes fizetési lehetőség a Kello pontokon - Honvéd utca 5.alatt)

Információ ingyenes tankönyvre jogosult diákok részére:
- a tankönyvek átvétele az első tanítási héten történik, az átvételhez szükséges behozniuk az ingyenességet igazoló dokumentumot

Információ évet ismétlő diákok részére:
- azoknak a diákoknak, akik a sikertelen vizsga után évismétlésre kényszerülnek, szeptember 15-ig pótrendelésben rendeljük meg a szükséges tankönyveket. Az előre megrendelt könyveiket át kell venniük, és a szülőknek kell azokat saját költségen visszaküldenie a Kellonak, mert idén megszűnt az iskolai szintű visszáruzás!

Köszönettel:
Varga Mónika