Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Dudásné Kass Mária @ 2018. augusztus 11. - 22:51 :: 17666 megtekintés :: Bethlen (Általános), Bethlen (Gimnázium), Általános információk
Kedves Diákok!

Kedves Kollégák!

Kedves Szülők!


A 2018-2019-es tanévet 2018. szeptember 3-án reggel 8 órakor, ünnepélyes tanévnyitóval kezdjük.

Szeretnénk, ha mindenki 7:30-7:45 között megérkezne az osztályába!

Kérjük, erre az alkalomra mindenki ünneplő ruhában jöjjön: fehér blúz vagy ing, nyakkendő, sötét szoknya vagy nadrág és sötét cipő!

Kérjük, kerüljük el a strand ruhákat, a sortokat és a sportcipőket is, illetve minden olyan ruhadarabot, amely nem méltó egy tanévnyitó ünnepélyhez!

A nap további részében osztályfőnöki órák lesznek és a könyveket lehet átvenni.


A gólyatáborról tájékoztatót már megkapták az érintettek, illetve évfolyamfelelősük levélben még tájékoztatja a 7. évfolyamosokat.


Aki átjelentkezés szándékával kereste meg iskolánkat, annak az egyeztetett időpontban kell megjelennie. Matematika, magyar és idegen nyelv tudása felelevenítésével, bizonyítványát és füzeteit hozza magával.


Akinek osztályozó- vagy pótvizsgán kell számot adnia tudásáról, szintén a már kiértesítésben jelzett időpontban jelenjen meg az iskolában!


Augusztus 21-től már a titkárságon az ott dolgozók, és augusztus 27-től a tanárok is megtalálhatóak a délelőtti órákban, így kérdésekkel, esetleges problémákkal fel lehet minket keresni.


Mindenkinek még jó pihenést kívánva: Dudásné Kass Mária igh.