Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Dudásné Kass Mária @ 2020. november 4. - 20:49 :: 4943 megtekintés :: Bethlen (Gimnázium), Általános információk, Felvételi
Tisztelt Szülők!

A holnapi napon, 2020. november 5-én 16-18 óra között online beszélgetésre várom Önöket.
Bemutatom iskolánkat, majd az Önök kérdéseire válaszolok. Részletesen átbeszéljük a központi írásbeli felvételire jelentkezés menetét és Gimnáziumunkba történő jelentkezés menetét. A kettő nem ugyanaz.

A beszélgetéshez az alábbi link böngészőbe másolásával tudnak csatlakozni:
meet.google.com/pte-petj-xvy

Ilyen online tájékoztatót a következő hetekben még fogunk tartani, mert ez is egy lehetőség arra, hogy Önök bepillantást nyerjenek iskolánk működésébe.

Iskolai életképeket kisfilmek segítségével tudunk Önöknek és gyermekeiknek mutatni, melyek a következő héten kerülnek fel honlapunkra. Ezek között lesz olyan, amin volt diákjaink mesélnek arról, hogy miért szerettek a Bethlenbe járni.
Lesz amin jelenlegi diákjaink mutatják be iskolánkat és a különböző tantárgyakat, tantárgyak oktatását is bemutatják tanáraink.

A csatolmányban megtalálható a központi írásbeli felvételihez szükséges jelentkezési lap.
Aki nálunk szeretné a felvételit megírni, kérjük nyomtassa ki, töltse ki, írja alá és adja le a portán vagy küldje el postán. A beadási határidő: 2020. dec. 4.
Akinek szakértői véleménnyel alátámasztott időhosszabbítási igénye van, minél hamarabb adja be a kérelmet Igazgató úrnak címzett szülői kérelemmel együtt.

Hasznos áttekinteni az alábbi oldalt is:
https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/tajekoztato_felvetelizoknek/2020_2021beiskolazas/KIFIR_TT_felveteli_taj_kereso

Üdvözlettel: Dudásné Kass Mária